Punten sparen bij David & Elena via Joyn

Heb jij al gehoord van Joyn? Via deze app kan je als klant punten sparen om beloningen te verdienen. Ook bij David & Elena kan je nu punten sparen! Lees hier meer over de voordelen.

Onze webshop blijft groeien. Recent werden er verschillende nieuwe producten toegevoegd. Zo kan je nu naast fruitmanden en fruitabonnementen ook notenrepen, fruitsappen, losse stukken fruit en soepen bij ons verkrijgen. Ook hiervoor werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners.

Wij willen onze trouwe klanten natuurlijk ook belonen. Daarom kozen we ervoor om lid te worden van Joyn. Joyn is een platform voor en door lokale handelaars. Ze helpen lokale ondernemers zoals ons verder op weg als groei- en marketingpartner. Een win-win situatie voor ons als ondernemer en voor jullie als klant!

Als lid van Joyn kan je mee een steentje bijdragen om de lokale economie te ondersteunen. In de plaats van de geglobaliseerde producten van grote multinationals te kopen, koop je bij ons en via Joyn producten van dichtbij, van mensen net zoals jij.

David & Elena verkoopt zoveel mogelijk producten van eigen bodem. Veel van ons fruit komt van lokale telers en handelaars. Ook onze nieuwe producten komen van kleine en lokale ondernemers. Zo zijn onze soepen van een dagverse soepleverancier uit Niel, Soeprème. Ook onze notenrepen van Nuts & Berries komen van een Belgische onderneming uit Deinze. Lokaal shoppen is verantwoord shoppen, en wij maken dat graag extra gemakkelijk voor je.

En een klant als jij mag natuurlijk beloond worden! Door Joyn kunnen we jullie digitale loyaliteitsprogramma’s aanbieden. Dit wil zeggen dat je op een gemakkelijke en efficiënte manier punten kan sparen bij elke bestelling die je bij ons doet. Wanneer je een zeker aantal punten hebt gespaard, krijg je van ons een extra gratis verrassing bij je bestelling!

Als klant moet je enkel de app van Joyn downloaden en bij het afronden van je bestelling de QR-code scannen. Zo worden je punten automatisch gespaard. Met Joyn heb je je klantenkaarten altijd digitaal op zak.

Als lokale handelaar zijn wij trots om lid te zijn van Joyn en onze klanten zo extra in de bloemetjes te kunnen zetten.

Wil jij ook Joyn punten sparen?

Bestel vandaag nog je groenten en fruit bij David en Elena Fruits!