Fruit aan huis

Fruitmanden bestellen? Met zorg stellen wij uw fruitmand samen uit dagvers, met de hand geselecteerd fruit. We bezorgen uw fruitmand gratis aan huis.

Wil u graag een fruitmand laten bezorgen bij u thuis? Wij leveren uw fruitmand tot bij u thuis in de beste omstandigheden. Dat wil zeggen: vers, koel en onbeschadigd. De fruitmand is door ons met de hand samengesteld. We pikken er vele verschillende soorten fruit uit. Zo kunnen we u een breed assortiment aan vitaminen in de vorm van een fruitmand aan huis bezorgen. Eenmalig? Wekelijks? Maandelijks? Het kan allemaal!

Wij bieden 4 verschillende fruitmanden aan. Zo heb je altijd een fruitmand op maat van jouw gezin. Hoe groot of klein ook. Of heb je liever een fruitmand op het werk?

Onze verschillende fruitmanden :

  • Small fruitmand 25€: Fruit voor +/- 8 mensen
  • Mini fruitmand 20€: Fruit voor +/- 4 mensen
David&Elena-117

Iedere dag vers fruit in huis

Een gezonde levensstijl? Het kan! Verwen vandaag nog je gezin met een goed gevulde fruitmand aan huis. We leveren hem helemaal gratis aan huis.

Enkele voordelen van ons vers fruit aan huis

  • Fruit zorgt voor een gezondere levensstijl
  • Aangezien je best een 2-3 tal stukken fruit per dag eet, heb je met onze fruitbox altijd voldoende fruit in huis
  • Fruit geeft je de vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt
fruitmand

Kwaliteit

Ons fruit is met de hand geselecteerd. Alleen zo kunnen we u constant een fruitmand van topkwaliteit aanbieden. 

fruitmand leveren

Gezond 

Onze fruitmand bevat minstens 10 verschillende soorten fruit. De variatie zorgt voor de nodige vitamines en mineralen.

fruitmand op het werk

Vers

David en Elena Fruits biedt gezinnen de mogelijkheid zichzelf te trakteren op vers fruit aan huis. Wij leveren jullie fruitmand helemaal gratis op een dag naar keuze.

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 31 reviews)
Excellent87%
Very good10%
Average0%
Poor3%
Terrible0%

Super service

Rated 4 out of 5
13 februari 2021

Via mijn werk de mogelijkheid gekregen om 1x per maand een fruitmand te bestellen. Ik ben alleen op kantoor dus 3 kg en overheerlijk. Met David kon ik zelfs mijn voorkeur fruit kiezen. Vriendelijk en goede service. Zelfs bij Corona levering bij mij thuis. Een aanrader !!!

Lutgard Duflou

Super service

Rated 4 out of 5
13 februari 2021

Via mijn werk de mogelijkheid gekregen om 1x per maand een fruitmand te bestellen. Ik ben de enige werknemer en 3 kg divers fruit is heerlijk. Je kan zelf met David afstemmen welk fruit je voorkeur heeft. Vriendelijk en
goede service. Een aanrader 👍😉

Lutgard

Geweldige service!

Rated 5 out of 5
1 februari 2021

Om mijn collega’s een hart onder de riem te steken in deze Corona-tijden, bestelden we met het bedrijf 15 fruitmanden. Deze dienden over Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant geleverd te worden. Alles werd op één dag tijd persoonlijk aan huis afgeleverd. Iedereen was erg tevreden! Het fruit was lekker vers en het bijgevoegd kaartje kon gepersonaliseerd worden. De prijs-kwaliteit is dik in orde en je wordt vriendelijk geholpen. Een aanrader!

Tessa

bestelling

Rated 2 out of 5
30 januari 2021

De eerste keer was tip top in orde, het fruit was heel vers. De tweede keer was minder, precies of ik wat afdankertjes heb gekregen : bij de bananen zaten er 2 rotte tussen, de druiven heb ik allemaal moeten weggooien. De pompelmoes zag er mij ook al niet te vers meer uit, de rest (appels, peren, kiwi waren redelijk vers)

Myriam

No Title

Rated 5 out of 5
29 oktober 2020

Ik had een fruitmand besteld voor een vriendin die ziek was, snelle levering en ze zijn enorm vriendelijk ! Mijn vriendin was er echt heel blij mee , een echte aanrader !! 🙂

Tiny