Fruitabonnement bestellen?

Met een fruitabonnement geniet je van overheerlijk, dagvers fruit. Een abonnement op het werk of particulier? Reken op David & Elena Fruits!

De mogelijkheden voor een fruitabonnement zijn zeer uitgebreid. Niet alleen bij de keuze van de fruitmand, maar ook voor de levermomenten. Wilt u wekelijks een fruitmand ontvangen? Twee keer per maand? Of een andere frequentie? Als je kiest voor een fruitabonnement van David & Elena Fruits, bepaal je het helemaal zelf!

Fruitabonnement bestellen

Wil je ook genieten van overheerlijk, dagvers fruit? Vul onderstaande formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk om de details van het fruitabonnement te bespreken.

Fruitabonnement met gratis levering

Onze klanten met een fruitabonnement profiteren van gratis levering. Wanneer je inschrijft voor een abonnement, bepalen we samen wanneer het fruit best geleverd wordt. Je kan de fruitmand laten leveren op het werk, maar ook particulier, bij je thuis.
Dankzij ons handige abonnement geniet je steeds vers fruit in huis of op het werk. Twijfel je of een fruitabonnement wel een goede keuze is voor jou? Zet onze fruitmand op een goed zichtbare plek. Als jouw gezinsleden of collega's ons fruit zien liggen, zal je merken dat het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Door een abonnement te kiezen van David & Elena Fruits kies je voor een gezondere levensstijl. Wist je dat je jezelf al snel beter gaat voelen wanneer je dagelijks twee stukken fruit eet?

David&Elena-119