Garantie

Beste Klant,

Bij David & Elena Fruits staat uw tevredenheid voorop, en we hechten veel waarde aan uw vertrouwen in onze diensten. We willen graag enkele aspecten van ons leveringsproces met u delen om u beter inzicht te geven in hoe we ernaar streven om u het best mogelijke product te bieden.

Ons Kwaliteitsverhaal:

Ons bedrijf heeft als voornaamste doel u te voorzien van zo vers mogelijk fruit.

We volgen een zorgvuldig proces om dit te garanderen:

  • Elke vrijdag kopen we ons fruit in, rechtstreeks van de bron.
  • Het fruit wordt zorgvuldig gekoeld bewaard.
  • Op maandag leveren we het fruit tussen 7:00 uur ‘s ochtends en 16:00 uur ‘s middags.
  • We werken vaak samen met fruitleveranciers die boeren zelf zijn, waardoor er geen tussenpersonen
  • betrokken zijn bij het proces.

Factoren die de Kwaliteit van Fruit Beïnvloeden.

Hoewel we ons uiterste best doen om de versheid te waarborgen, moeten we ook erkennen dat er externe factoren zijn die de kwaliteit van het fruit kunnen beïnvloeden.

Denk hierbij aan:

Oogstomstandigheden:
Als fruit onder ongunstige omstandigheden wordt geoogst, zoals te vroeg of te laat, in extreme hitte of kou, of bij te veel vocht, kan dit de kwaliteit en houdbaarheid beïnvloeden.

Rijpingsproces:
Onjuiste of onderbroken rijping kan leiden tot fruit dat te hard, te zacht, of minder smaakvol is.

Orderpick-processen:
Door menselijke fouten kan beschadigd fruit over het hoofd worden gezien en vervolgens in de fruitmand terechtkomen.

Transportomstandigheden:
Het rijgedrag van de chauffeur en de conditie van de wegen kunnen aanzienlijk bijdragen aan de kwaliteit van het fruit tijdens het vervoer.
Factoren zoals het constante trillen van de weg, het overgaan van verkeersdrempels, abrupt remmen door een voorligger, of het manoeuvreren over een weg van slechte kwaliteit kunnen allemaal leiden tot kneuzingen of beschadigingen van uw fruit. Elke stap in dit proces vraagt om gedetailleerde aandacht om te waarborgen dat het fruit in optimale conditie arriveert. Helaas kunnen wij, David en Elena, niet persoonlijk elke stap zelf uitvoeren en altijd alles 100% controleren.

Nakoopgarantie.

Om tegemoet te komen aan dit soort incidenten hebben we de ‘nakoopgarantie’ ingevoerd van bij de opstart van ons bedrijf. Indien u ooit een probleem ondervindt met de kwaliteit van het fruit, meld het ons per mail of telefoon, wij zorgen ervoor dat dit in de volgende levering, maandag of woensdag, wordt gecompenseerd. We willen u verzekeren dat u alleen betaalt voor uitstekende kwaliteit!

Uw voortdurende ondersteuning en feedback zijn van onschatbare waarde. We blijven werken aan het leveren van hoogwaardige en diverse fruitmanden. Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen bouwen we aan een smakelijke en bevredigende ervaring.