Fruit op het werk

Fruitmand bestellen op het werk? Met zorg stellen wij je fruitmand samen uit dagvers fruit. We bezorgen je fruitmand gratis op het werk.

Fruit op het werk. Het biedt niets dan voordelen. Zowel voor het personeel als voor het bedrijf zelf. Met een fruitmand van David & Elena Fruits creëer je een gezondere sfeer op het werk. Als kers op de taart zijn onze fruitboxen 100% fiscaal aftrekbaar.

Verwen je werknemers met een goed gevulde fruitmand. Fruit op het werk biedt een heleboel interessante voordelen. Of heb je liever een fruitmand aan huis?

 

Onze fruitmand formules:

 • Mini fruitmand 22€: Fruit voor +/- 4 personen
 • Small fruitmand 27,5€: Fruit voor +/- 8 personen
 • Medium fruitmand 33€: Fruit voor +/- 10 personen
 • Large fruitmand 38,5€: Fruit voor +/- 12 personen

 

David&Elena-119

Fruit op het werk - de voordelen

 

Fruit op kantoor verbetert de gezondheid en bevordert bovendien de weerstand van het personeel.

 • Gezonde snack vol vitamines
 • Natuurlijke energie boost
 • Gezondere levensstijl
 • Extra moment van werkgeluk

Kies voor fruit op het werk, het bevordert de productiviteit!

Ook voor het bedrijf zelf brengt het bestellen van een fruitmand een aantal interessante voordelen mee:

 

Enkele voordelen van ons vers fruit op het werk:

 

 • Onze fruitmanden voor bedrijven zijn 100% fiscaal aftrekbaar
 • Versterkt het positieve imago van je bedrijf
 • Geen contract of verplichting. Leveringen gemakkelijk aan te passen
 • Fruit op het werk steunt de beslissing om gezonder te leven
fruitmand

kwaliteit

Ons fruit is met de hand geselecteerd. Alleen zo kunnen we u constant een fruitmand van topkwaliteit aanbieden. 

fruitmand leveren

Gezond 

Onze fruitmand bevat minstens 10 verschillende soorten fruit. De variatie zorgt voor de nodige vitamines en mineralen.

fruitmand op het werk

Vers

David en Elena Fruits biedt bedrijven de mogelijkheid hun medewerkers wekelijks te trakteren op vers kantoorfruit. Wij bezorgen jullie fruitmand op een dag naar keuze

4,8
4,8 out of 5 stars (based on 32 reviews)
Excellent88%
Very good9%
Average0%
Poor3%
Terrible0%

(He)erlijk Fruit!

9 februari 2022

Ik ben al maanden vaste klant en ben zeer gelukkig met David en Elena fruits. Zowel het fruit, de levering als de service is super. Wekelijks bestel ik een mand van 5 kilo en met het hele gezin genieten we dagen lang van vers fruit.

Patricia Claes

Super service

13 februari 2021

Via mijn werk de mogelijkheid gekregen om 1x per maand een fruitmand te bestellen. Ik ben alleen op kantoor dus 3 kg en overheerlijk. Met David kon ik zelfs mijn voorkeur fruit kiezen. Vriendelijk en goede service. Zelfs bij Corona levering bij mij thuis. Een aanrader !!!

Lutgard Duflou

Super service

13 februari 2021

Via mijn werk de mogelijkheid gekregen om 1x per maand een fruitmand te bestellen. Ik ben de enige werknemer en 3 kg divers fruit is heerlijk. Je kan zelf met David afstemmen welk fruit je voorkeur heeft. Vriendelijk en

goede service. Een aanrader ??

Lutgard

Geweldige service!

1 februari 2021

Om mijn collega’s een hart onder de riem te steken in deze Corona-tijden, bestelden we met het bedrijf 15 fruitmanden. Deze dienden over Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant geleverd te worden. Alles werd op één dag tijd persoonlijk aan huis afgeleverd. Iedereen was erg tevreden! Het fruit was lekker vers en het bijgevoegd kaartje kon gepersonaliseerd worden. De prijs-kwaliteit is dik in orde en je wordt vriendelijk geholpen. Een aanrader!

Tessa

bestelling

30 januari 2021

De eerste keer was tip top in orde, het fruit was heel vers. De tweede keer was minder, precies of ik wat afdankertjes heb gekregen : bij de bananen zaten er 2 rotte tussen, de druiven heb ik allemaal moeten weggooien. De pompelmoes zag er mij ook al niet te vers meer uit, de rest (appels, peren, kiwi waren redelijk vers)

Myriam

No Title

29 oktober 2020

Ik had een fruitmand besteld voor een vriendin die ziek was, snelle levering en ze zijn enorm vriendelijk ! Mijn vriendin was er echt heel blij mee , een echte aanrader !! 🙂

Tiny

No Title

29 oktober 2020

Ik had een fruitmand besteld voor een vriendin die ziek was, snelle levering en ze zijn enorm vriendelijk ! Mijn vriendin was er echt heel blij mee , een echte aanrader !! 🙂

Tiny

Super service

23 oktober 2020

Vier gezinnen die besmet zijn met corona kunnen blij maken met een fruitbox. Ze waren alle vier heel tevreden. Er zat zelfs een mes in de fruitbox. Zeer vriendelijk en verse fruit. Niets was te veel gevraagd. Zelfs toen er niet open gedaan werd, werd er dezelfde dag nog een poging gedaan met succes. Bedankt!!

Fatiha