Over David en Elena Fruits

Fruit aan huis of op het werk

David en Elena Fruits is een jong familie bedrijf, gevestigd in Mechelen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vers fruit aan huis of op het werk.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ruim handelsnetwerk kunnen wij altijd dagvers fruit van uitmuntende kwaliteit garanderen.

Bestel een fruitmand op het werk. Motiveer uw werknemers met een gezondere levensstijl. Win win! Uiteraard leveren we onze fruitmanden ook aan huis.

Interesse? Contacteer ons vandaag nog en profiteer morgen al van een overheerlijk fruit aan huis of op het werk!

David&Elena-122

David en Elena 

Ons doel is zoveel mogelijk vers fruit toegankelijk maken voor iedereen.

Wij handelen snel, correct, vriendelijk en altijd met een glimlach. Ons werk doen we met passie, daarom zijn we flexibel opgesteld naar de klant toe. Samen met u vinden we altijd de beste oplossing.

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 31 reviews)
Excellent87%
Very good10%
Average0%
Poor3%
Terrible0%

Super service

Rated 4 out of 5
13 februari 2021

Via mijn werk de mogelijkheid gekregen om 1x per maand een fruitmand te bestellen. Ik ben alleen op kantoor dus 3 kg en overheerlijk. Met David kon ik zelfs mijn voorkeur fruit kiezen. Vriendelijk en goede service. Zelfs bij Corona levering bij mij thuis. Een aanrader !!!

Lutgard Duflou

Super service

Rated 4 out of 5
13 februari 2021

Via mijn werk de mogelijkheid gekregen om 1x per maand een fruitmand te bestellen. Ik ben de enige werknemer en 3 kg divers fruit is heerlijk. Je kan zelf met David afstemmen welk fruit je voorkeur heeft. Vriendelijk en
goede service. Een aanrader 👍😉

Lutgard

Geweldige service!

Rated 5 out of 5
1 februari 2021

Om mijn collega’s een hart onder de riem te steken in deze Corona-tijden, bestelden we met het bedrijf 15 fruitmanden. Deze dienden over Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant geleverd te worden. Alles werd op één dag tijd persoonlijk aan huis afgeleverd. Iedereen was erg tevreden! Het fruit was lekker vers en het bijgevoegd kaartje kon gepersonaliseerd worden. De prijs-kwaliteit is dik in orde en je wordt vriendelijk geholpen. Een aanrader!

Tessa

bestelling

Rated 2 out of 5
30 januari 2021

De eerste keer was tip top in orde, het fruit was heel vers. De tweede keer was minder, precies of ik wat afdankertjes heb gekregen : bij de bananen zaten er 2 rotte tussen, de druiven heb ik allemaal moeten weggooien. De pompelmoes zag er mij ook al niet te vers meer uit, de rest (appels, peren, kiwi waren redelijk vers)

Myriam

No Title

Rated 5 out of 5
29 oktober 2020

Ik had een fruitmand besteld voor een vriendin die ziek was, snelle levering en ze zijn enorm vriendelijk ! Mijn vriendin was er echt heel blij mee , een echte aanrader !! 🙂

Tiny