Over David en Elena Fruits

Fruit aan huis of op het werk

David en Elena Fruits is een jong familie bedrijf, gevestigd in Mechelen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vers fruit aan huis of op het werk.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ruim handelsnetwerk kunnen wij altijd dagvers fruit van uitmuntende kwaliteit garanderen.

Bestel een fruitmand op het werk. Motiveer je werknemers met een gezondere levensstijl. Win win! Uiteraard leveren we onze fruitmanden ook aan huis.

Interesse? Contacteer ons vandaag nog en profiteer morgen al van een overheerlijk fruit aan huis of op het werk!

 

 

David&Elena-122

David en Elena 

Ons doel is zoveel mogelijk vers fruit toegankelijk maken voor iedereen.

Wij handelen snel, correct, vriendelijk en altijd met een glimlach. Ons werk doen we met passie, daarom zijn we flexibel opgesteld naar de klant toe. Samen vinden we altijd de beste oplossing.

4,8
4,8 out of 5 stars (based on 32 reviews)
Excellent88%
Very good9%
Average0%
Poor3%
Terrible0%

(He)erlijk Fruit!

9 februari 2022

Ik ben al maanden vaste klant en ben zeer gelukkig met David en Elena fruits. Zowel het fruit, de levering als de service is super. Wekelijks bestel ik een mand van 5 kilo en met het hele gezin genieten we dagen lang van vers fruit.

Patricia Claes

Super service

13 februari 2021

Via mijn werk de mogelijkheid gekregen om 1x per maand een fruitmand te bestellen. Ik ben alleen op kantoor dus 3 kg en overheerlijk. Met David kon ik zelfs mijn voorkeur fruit kiezen. Vriendelijk en goede service. Zelfs bij Corona levering bij mij thuis. Een aanrader !!!

Lutgard Duflou

Super service

13 februari 2021

Via mijn werk de mogelijkheid gekregen om 1x per maand een fruitmand te bestellen. Ik ben de enige werknemer en 3 kg divers fruit is heerlijk. Je kan zelf met David afstemmen welk fruit je voorkeur heeft. Vriendelijk en

goede service. Een aanrader ??

Lutgard

Geweldige service!

1 februari 2021

Om mijn collega’s een hart onder de riem te steken in deze Corona-tijden, bestelden we met het bedrijf 15 fruitmanden. Deze dienden over Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant geleverd te worden. Alles werd op één dag tijd persoonlijk aan huis afgeleverd. Iedereen was erg tevreden! Het fruit was lekker vers en het bijgevoegd kaartje kon gepersonaliseerd worden. De prijs-kwaliteit is dik in orde en je wordt vriendelijk geholpen. Een aanrader!

Tessa

bestelling

30 januari 2021

De eerste keer was tip top in orde, het fruit was heel vers. De tweede keer was minder, precies of ik wat afdankertjes heb gekregen : bij de bananen zaten er 2 rotte tussen, de druiven heb ik allemaal moeten weggooien. De pompelmoes zag er mij ook al niet te vers meer uit, de rest (appels, peren, kiwi waren redelijk vers)

Myriam