Fruit bestellen bij David & Elena. Hoe werkt het?

Stap 1: Aankoop

We vinden het belangrijk om de aankoop van het fruit persoonlijk te doen. Alleen zo kunnen we de kwaliteit en de smaak van de producten die wij aanbieden blijven garanderen. We proeven alle producten in de groothandel om steeds voor de beste producten te kunnen kiezen. We vinden het namelijk super belangrijk dat de producten die we aanbieden zoveel mogelijk lokaal en van Belgische bodem geteeld zijn.

Stap 2: Bestellen

Je kan zowel fruitmanden als losse stukken fruit bestellen. Deze bestellingen kunnen op verschillende manieren doorgegeven worden:

 • Via telefoon
 • Via email
 • Via het online formulier op onze website
 • Via onze webshop

Stap 3: Fruitmand samenstellen

Tijdens het selecteren van een fruitmand heb je een heleboel verschillende opties:

 • Het formaat: we bieden verschillende formaten aan. Zo kan je de grootte van jouw fruitmand laten aanpassen aan het aantal personen die van het fruit gaan genieten.
 • De frequentie: Je kan de frequentie van levering voor jouw fruitmanden zelf bepalen. Je kan ervoor kiezen om 1 keer een fruitmand te bestellen. Je kan ook kiezen voor een fruitabonnement. Omdat we niet van verplichtingen houden, is er geen minimumtermijn of minimumafname voor onze fruitabonnementen.
 • Fruitsoorten: Met een fruitabonnement kan je zelf kiezen welke fruitsoorten wel of niet in jouw fruitmand zitten. Voor een eenmalige bestelling van een fruitmand kunnen we deze mogelijkheid helaas niet aanbieden.

Als je kiest voor een fruitabonnement, kan je makkelijk en snel jouw fruitmand samenstellen. We sturen je een link naar ons uniek en innovatief cloud systeem. Hier kan je jouw eigen fruitmand volledig op maat samenstellen. We zijn de enige fruitleverancier die dit soort cloud systeem gebruikt.

Stap 4: Levering van uw fruitmand

De levering van jouw fruitmand gebeurt thuis of op kantoor en kan op één van twee manieren verlopen:

 • Eigen leveringsdienst:
  Zit jouw leveringsadres op onze route? Dan bezorgen wij persoonlijk jouw fruitmand. Wekelijks hanteren we 2 vaste leverdagen, namelijk maandag en woensdag.
 • DPD Fresh:
  Alle andere fruitabonnementen en éénmalige bestellingen worden bezorgd door DPD Fresh. Via deze dienst worden de fruitmanden gekoeld bewaard en geleverd. Deze leveringen gebeuren van maandag tot woensdag.

 

Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je een fruitmand bestellen?

Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen je met plezier verder.