Krijg 10% korting

Bij David & Elena Fruits streven we er altijd naar om de vreugde en gezondheidsvoordelen van vers fruit met meer bedrijven te delen. Onze samenwerking met uw bedrijf is vruchtbaar geweest (Pun intended! 😊) en we willen u graag een speciale kans bieden om te besparen op uw volgende factuur.

Introductie van ons Verwijzingsprogramma

Voor elke klant die je naar ons verwijst en die zich aanmeld voor een fruitmandabonnement, bieden wij je een korting van 10% op de volgende factuur. Het is onze manier om 'Dank U' te zeggen voor het delen van de liefde voor vers en heerlijk fruit.

Hoe werkt het?

Verspreid het woord: Laat je klanten, partners of andere bedrijven waarmee je zaken doet, weten over onze fruitmandabonnementsservice.

Ze noemen uw naam: Zorg ervoor dat ze, wanneer ze zich aanmelden, de naam van je bedrijf vermelden.

U wordt beloond: Zodra ze hun abonnement start, brengen we een korting van 10% in rekening op je volgende factuur.

Zo simpel is het!

Voordelen voor Iedereen!

Je klanten zullen genieten van dezelfde kwaliteit en versheid waar je zo van bent gaan houden, en je zal besparen op je factuur. Bovendien is er geen limiet* aan hoeveel bedrijven je kunt verwijzen - dus hoe meer je deelt, hoe meer je bespaart.

Als je vragen hebt over dit verwijzingsprogramma of als je aanvullend materiaal nodig hebt om te delen met potentiële verwijzingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Laten we samenwerken om van elk kantoor een gezondere werkplek te maken met een fruitmand op het werk.

* Voor elke doorverwezen klant die een wekelijks abonnement start, kan je een korting van 10% per maand genieten, tot een maximum van 6 maanden.
Dit betekent dat, als je 6 of meer bedrijven doorverwijst, je tot 6 maanden lang elke maand 10% korting kunt krijgen, ongeacht of deze verwijzingen allemaal in één maand binnenkomen of verspreid zijn over een periode van 6 maanden.
Kortingen zijn niet cumulatief boven de 10% in een enkele maand.

Wil jij graag een offerte?

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw fruitabonnement.